onsdag 30 mars 2011

Första natten

Jag ringde sjukhuset nu på morgonen för att höra hur natten varit för Ulf. Han mår såklart inte bra, men medicinskt går allt planenligt. Jag fick prata några ord med honom och han lät väldigt sluddrig och trött. Han har ont och får morfin. Idag har man tänkt att få upp honom, åtminstone i sittande, men han ska även försöka gå några steg. Han kommer att flyttas över till thoraxavdelningen under dagen och där kan jag få hälsa på honom.

2 kommentarer:

  1. Åsa Holmström30 mars 2011 kl. 09:47

    Hej Nina!

    Jag heter Åsa och jobbar på Gustaf Edling ab, ett företag som Ulf köper frukt o grönt ifrån. Jag fick din bloggadress av Sofie på Ulf s avdelning, hoppas det var ok!? Vi har tänkt så mkt på Ulf de här dagarna och det var härligt att höra att allt gått bra så här långt!!
    Jag undrar om det skulle vara ok att skicka något till Ulf på sjukhuset?! Om det är det; vilken avdelning och vilket rum finns han i!
    Ha det så bra!
    Mvh
    Åsa Holmström

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa! Såklart är du välkommen att läsa här. Vi tycker t o m att det är bra om många gör det, att alla vet läget. Jag ska åka till sjukhuset i eftermiddag och får då veta var han ligger, hittills har han legat på en övervakningssal. Mer info kommer alltså.
    /Nina

    SvaraRadera