tisdag 28 juni 2011

Hjulben



Ulf har avancerat när det gäller rehabträningen. Promenader ger inte tillräckligt längre så han har funderat på hur han ska gå vidare. Han har kört en del på motionscykel på jobbet, men det är ju ganska enformigt. I helgen tog bandyveteranen så fram sina inlines och testade att köra på cykel-/gångbanorna i närheten. Det var så roligt att han körde för hårt. (Är någon förvånad?) Sviterna blev att han var helt utmattad resten av den dagen. Slutkörd som efter ett maratonlopp. Han har också testat golf, vilket var väldigt efterlängtat, men han blir fort trött och vid senaste försöket räckte krafterna bara för åtta hål. Då blir det väldigt tydligt att det självklara inte är så självklart som man man tror och skulle önska. Men, Ulf är envis. Idag, på min cykelväg hem från jobbet, mötte jag "Gunde" på cykelbanan. Med hjälm, stavar, solglasögon och inlines. Sportig kille, min man.

I övrigt har det varit lite oroligt när det gäller Ulfs höga puls. Efter kontakt med hjärtläkare på Sahlgrenska har det dock gjorts lite justeringar i medicineringen, så nu är det bättre. Han jobbar 50% och just nu är det nog precis vad han mäktar med. Han blir trött och behöver vila på eftermiddagen efter jobbet.

2 kommentarer:

  1. Kämpa på Uffe! Jag går gärna med dig några hål på golfbanan om du vill, bara ring. Inlines får du åka själv... /Richard

    SvaraRadera
  2. Ingen är förvånad! Tror han får hålla sig till jobb 50% så han orkar träna...?!:)

    SvaraRadera